Home » Leiderschap » Coaching en mentoring

COACHING

 

Het zijn van een voorganger van een locale gemeente vraagt veel van je. Dagelijks krijg je te maken met allerhande zaken die een besluit of advies van je vragen. Er wordt veel van je verwacht. En in die veelheid van verwachtingen mag je als voorganger God dienen in Zijn gemeente. Het is één van de meest bevoorrechte dingen om te mogen doen en tegelijkertijd enorm complex. Als voorganger is het belangrijk dat jij zelf ook je verhaal kwijt kunt. Dat je een luisterend oor hebt en dat je zelf advies kunt krijgen als je daar behoefte aan hebt. Maar ook dat jij zelf kunt blijven ontwikkelen. Veel voorgangers zijn je voorgegaan in het aanvragen van gesprekken en ontmoetingen. Steeds weer krijg ik terug dat het ze bemoedigd en helpt om een betere leider te zijn. Mocht jij behoefte hebben aan coaching, een luisterend oor, of iemand die je met advies kan helpen dan kun je daarvoor contact opnemen.  

 

Leiderschap gaat echter verder dan het zijn van een voorganger, ook als jij als jij een leider of manager van een organisatie of bedrijf ben kan ik je helpen.  

Bij coaching zal het er met name op zijn gericht om jouw te helpen om jouw vaardigheden als voorganger of leider te vergroten. 


MENTORSCHAP 

 

In het geval van mentorschap zullen we dieper ingaan op wie jij bent als mens. Wat drijft jou. Wat heeft God in jouw leven al bewerkt en op welke wijze kun jij vanuit wie jij bent en wat jouw kracht is jouw rol als voorganger het beste worden vormgegeven. Ik maak daarbij gebruik van diverse beproefde instrumenten waar jij zelf kunt kiezen of je dat wel of niet wilt. Geestelijk mentorschap helpt je om jouw leiderschap in balans te houden en is van groot belang om een gezonde leider te blijven. Het is mijn overtuiging dat iedereen die in geestelijk leiderschap staat een geestelijk mentor hoor te hebben. Een plek waar je wordt geholpen om je beste zelf te kunnen en blijven zodat je met passie en liefde je voorgangerschap uit kunnen blijven oefenen. Mocht je interesse hebben in een ontmoeting om te zien of ik iets voor je kan betekenen, neem dan contact met me op.