Home » Trainingsdagen

'GEEF IEMAND EEN VIS TE ETEN EN HIJ HEEFT GENOEG VOOR EEN DAG, MAAR LEER IEMAND VISSEN EN HIJ HEEFT VOOR REST VAN ZIJN LEVEN TE ETEN'

(Chinees gezegde)


Actueel trainingen aanbod 

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de training: 'Conflicten: springplank tot groei'.


Als jij op zoek bent naar groei in je leven met God dan zijn de aangeboden training wellicht iets voor jou. Ik richt me op het trainen en toerusten van Christenen die er naar verlangen om te groeien in hun persoonlijke wandel met God. Groei komt tot stand als er ook iets wordt geleerd. En dat is precies wat je in de trainingen zult gaan meemaken. Dat gaat veel verder dan alleen kennis ontvangen. Ik werk vanuit het gedachtegoed wat in het Hebreeuws 'Lamad' onderwijs heet. Je hebt pas geleerd als je het hebt ervaren. Het onderwijs gaat dan ook dwars door je leven heen en de verandering is blijvend. 

De 'Lamad' leer methode

De Hebreeuwse taal kent één woord voor de de woorden 'onderwijzen' en 'leren'. In de Hebreeuwse cultuur is het zo dat je niet onderwezen hebt, tenzij de student geleerd heeft. Het doel van deze manier van onderwijs is niet de overdracht van kennis en feiten maar de verandering van levens. Op deze manier leer je echt iets kennen. Het Hebreeuwse woord 'yada' voor 'kennen' spreekt van een kennen door ervaring. In Kingdom Leadership gaan we terug naar deze vorm van onderwijs. 

 

Als student kom je dan ook een ervaring binnen. Een ervaring van een ontmoeting, waardoor het onderwijs door je leven heen gaat en leidt tot transformatie en een daadwerkelijke groei in je leven. 

 

LAMAD

  • Een persoonlijke ervaring.
  • Een ontmoeting met God.
  • Jouw reactie op de ontmoeting met God.
  • Daadwerkelijke verandering vindt plaats.