Home » Webshop

Daniël Renger (auteur), Peter Sleebos (voorwoord), Jan Sjoerd Pasterkamp (voorwoord)

 

Leidinggeven vanuit je hemelse identiteit

 

Missie volbracht! Koninklijk leiderschap raakt je hart! Op zeer persoonlijke wijze deelt de auteur, vanuit zijn eigen ervaring, diepe levenslessen en belangrijke leiderschapsprincipes. Boeken over leiderschap zijn er in overvloed, maar weinig boeken vertellen zo openhartig over de weg die de Vader met een leider gaat. Dit is een soms pijnlijk, maar uiterst waardevol veranderingsproces: het maakt je een leider naar zijn hart, die de opdracht vervult die Hij je gegeven heeft. Wil de Nederlandse kerk haar taak in Nederland en daarbuiten volbrengen, dan zijn er apostolische leiders nodig, gezanten die hun Zender kennen en die niets liever willen dan Hem te kunnen zeggen: ‘Missie volbracht!’ Koninklijk leiderschap helpt leiders om deze uitdagende weg te gaan.

 

Extra informatie

Gewicht: 0.263 kg

Afmetingen: 21.5 x 14.0 x 1.3 cm

Verzendkosten: € 3,95

Conflicten zijn deel van het leven. Daar waar mensen samenwerken en samenleven komen deze dan ook voor. Toch is een conflict voor velen spannend en als het niet goed gaat kan er veel kapot gaan of beschadigd raken. 

 

Met deze dag krijg je inzicht in wat een krachtige manier is om te gaan met een conflict op een zodanige wijze dat het een springplank voor groei wordt voor je relaties en voor je organisatie. 

Gemeente scan

€ 100,00

Gemeente scan

€ 100,00

Met de gemeente scan leg je de thermometer aan voor de gemeente. Er worden in totaal zeven gebieden gemeten waar jij als leider of jullie als leiderschap team invloed op kunnen uitoefenen. De uitkomst van de scan laat je zien waar duidelijke groei mogelijkheden liggen voor de verdere ontwikkeling van de gemeente.

Een team wat als een puzzel in elkaar past en leert samenwerking is een effectief team. Teams ontstaan niet zomaar. Dat vraagt inzicht in de kenmerken van een gezond team. Dit profiel geeft je dit inzicht en maakt meteen zichtbaar waar de groei mogelijkheden liggen. Groei als een gezond team zodat je een symphony wordt waarin iedereen zijn eigen kracht in zijn rol kan inzetten.

De prijs is exclusief eventuele reiskosten a 0,19 ct/km.


In gemeente werk doet men vaak een taak omdat die nu eenmaal gedaan moet worden. Maar God heeft aan iedereen gaven gegeven. Veel beter is het om te ontdekken welke gaven je hebt, zodat de taak niet het doel wordt, maar het middel om jouw gaven tot bloei te zien komen. Deze test laat jouw ontdekken waar jouw gaven liggen waardoor jij energie krijgt van wat je doet. 

 

In een persoonlijk gesprek krijg je een persoonlijke analyse van je test en de toepassing daarnvan in je functioneren wordt besproken. 

Leer de stijl van je leiderschap kennen en je wordt direct een betere leider. Een van de meest belangrijke bekwaamheden van een leider is dat je weet op welke manier je ieder uniek individu leiding kunt geven. Met deze test krijg je inzicht in je natuurlijke stijl van leiderschap. Dat is de stijl die je van nature inzet. De uitslag echter biedt je een 'gereedschapskist' zodat je kunt kiezen welke stijl het beste bij welke persoon en welke situatie past. Dit inzicht is wat mij betreft een must voor iedereen die zijn leiderschap wil laten groeien. 


DISC is een krachtig instrument om je eigen gedrag en dat van anderen mee in kaart te brengen. Dit zelf inzicht verhoogt je persoonlijk inzicht, zeker omdat dit gepaard gaat met een persoonlijk gesprek van 1,5 uur waarin uitgebreid op jouw profiel wordt ingegaan. 

Conflicten zijn deel van het leven. Maar besef je ook conflicten springplanken voor groei zijn? Het is niet nodig dat de ene partij de andere schaakmat zet. Dit instrument maakt je bewust van je primaire reactie in een conflict. Maar laat je ook zien dat dit niet altijd de beste reactie is. Je krijgt dan ook een 'gereedschapskist' om de beste stijl te kiezen in elke fase van het conflict. Door een conflict goed te hanteren wordt het ook echt een springplank voor groei. Wat mij betreft hoort iedere leider bekwaam te zijn in het hanteren van conflicten. Deze test helpt je om daarin te groeien.